La 2a edició de 'Clubs, Art a la pista' tornarà a transformar les sales de ball en galeries efímeres

ACN Barcelona - L'Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) i l'emprenedora Joana Roda, directora de la galería Bombon Projects, tornaran a convertir les sales de ball dels en galeries artístiques efímeres en la segona edició de 'Clubs, Art a la pista' els dies 17 i 18 de desembre. Com a novetat, Club se centrarà en el districte de Ciutat Vella i comptarà amb la participació Freedonia, Meteoro, Sala Apolo i Sidecar. Com a novetat, s'expandeix a L'Hospitalet de Llobregat, amb El Pumarejo i la Salamandra, que obriran en un horari especial diürn per acollir propostes artístiques del circuit. Clubs programa un conjunt d'exposicions d'art audiovisual contemporani i videoart i performances de dansa i música de 17 artistes nacionals i internacionals.

Clubs va néixer el 2021 després de mesos de tancament de les pistes de ball pel confinament pandèmic. L'objectiu era permetre al públic de totes les edats viure una experiència artística en una sala en un horari i un espais no habituals, ampliant l'oferta cultural de la ciutat de Barcelona.

Es tracta d'un projecte organitzat per ASACC amb el suport de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i la col·laboració del Districte Cultural del Hospitalet de Llobregat, el Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA), Blueprojects Foundation, The Fish And Chips Shop i Pas Une Orange.

Anar al contingut