La 21a Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d'Empordà abaixa el teló amb més de 30.000 espectadors

La 21a Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d'Empordà abaixa el teló amb més de 30.000 espectadors

La 21a Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d'Empordà abaixa el teló amb més de 30.000 espectadors

Actualitzat
Un instant durant l'espectacle que  han ofert els 15feet6 aquest diumenge 17 de juliol del 2016 a la 21a Fira de Circ al Carrer de La Bisbal d'Empordà. (Horitzontal)

L'espectacle que han ofert els 15feet6 el diumenge 17 de juliol del 2016 a la 21a Fira de Circ al Carrer de La Bisbal d'Empordà

ACN La Bisbal d'Empordà. -La 21a Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d'Empordà abaixa aquest diumenge el teló i supera els 30.000 espectadors, una xifra una mica inferior a la de l'any passat, l'edició més multitudinària de la història de la fira, quan es va arribar als 33.000 assistents. La portaveu de l'organització, Eva Gasull, assegura que estan "satisfets" dels resultats i destaca que la fira està "consolidada" i que s'ha convertit en un referent; un dels esdeveniments més punters de circ de tot Catalunya. Durant tres dies, petits i grans han pogut gaudir d'una seixantena de propostes –la majoria gratuïtes– d'unes 30 companyies. Circ contemporani, cabaret, trapezi, clown, aeri, diàbolo o malabars; aquest any la fira ha destacat per la seva qualitat i la diversitat de disciplines artístiques que s'hi han pogut veure. Els espectacles de 15feet6, UpArte, Circo Los, Nueveuno, Marcel Tomàs i Circ Vermut han estat els que més han agradat.

El nou sistema per informar en temps real dels aforaments ha permès distribuir millor el públic entre els espectacles simultanis i, al mateix temps, millorar el confort dels espectadors. Així ho ha ressaltat Gasull. Els visitants han pogut consultar aquesta informació al web www.firadecirc.org, on s'informava del nivell d'ocupació de cada espectacle. D'aquesta manera podien escollir si volien assistir-hi o no. Aquest nou servei forma part de la línia estratègica que té per objectiu millorar l'experiència dels espectadors que assisteixen a la fira. Fent balanç, l'organització ha posat en relleu la consolidació de l'Espai Fira que es va estrenar l'any passat i que acull el servei de bar amb un escenari on tenen lloc actuacions de circ i concerts musicals. En aquesta edició la fira ha comptat amb un escenari més, el Museu de la Terracota. De cara als pròxims anys, Gasull ho té clar: "Continuar fent riure i fer passar una bona estona al públic durant un cap de setmana". I és que la fira vol ser plataforma d'exhibició i difusió de les arts de carrer per acostar la cultura al púbic en general".