Per primera vegada, la 080 ha desfilat a la platja
Per primera vegada, la 080 ha desfilat a la platja

La 080 Barcelona Fashion s'obre al mar amb la moda de bany

Actualitzat

La passarel·la de moda 080 Barcelona Fashion ha donat el tret de sortida al moll de la Marina, amb les desfilades de les col·leccions de bany de Guillermina Baeza i de 'Como un pez en el agua'.

Per primera vegada en la seva història, la 080 ha dedicat un espai exclusiu a la moda de bany i ha traslladat les seves desfilades des del recinte modernista de Sant Pau a la Barceloneta, inaugurant l'anomenada 080 Barcelona Fashion Beach, amb la qual, segons ha declarat el seu director, Miquel Rodríguez, "volem consolidar la presència de la moda de bany a la passarel·la".

La dissenyadora Guillermina Baeza manté amb la seva nova col·lecció primavera/estiu 2019 "Harmony, creativity, elegance" la màxima que sustenta la seva filosofia: "el bany i la llenceria no són mers accessoris".

Guillermina Baeza

La dissenyadora posa el punt de mira en els cossos esculpits inspirant-se en l'esport i l'art, i utilitza el blanc i negre en banyadors i biquinis per ressaltar les formes del cos, així com altres tons com els blaus, els morats i els taronja.

"Como un pez en el agua" també segueix fidel a la seva essència amb peces artesanes i exclusives que s'allunyen dels teixits sintètics i elabora les seves cuidades peces de bany amb cotó.

Como un pez en el agua

El color i l'estil festivaler han donat la nota en la seva col·lecció "Splashdance!", en què s'aposta per una coreografia de banyadors i biquinis colorits acompanyats de vestits, faldilles i pantalons "al més pur estil 'Disco Party'".

Lebor Gabala

La inauguració oficial ha tingut lloc a la tarda al recinte modernista Sant Pau, que es mostra com a seu consolidada de la 080 Barcelona Fashion i que acull la resta de desfilades i grans actes de la passarel·la.

Miquel Suay

Miquel Suay ha mostrat una col·lecció que combina la cuidada sastreria que caracteritza a les seves col·leccions amb un joc cromàtic d'alt voltatge que aconsegueix posant l'accent en la naturalesa masculina del seu estil.

Lebor Gabala


Lebor Gabala ha apostat per reprendre l'estètica dels vuitanta sense nostàlgia ni "vintage" amb estampats colorits i vistosos en una col·lecció amb una perspectiva molt pragmàtica i que combinen amb facilitat amb el fons d'armari en un intent de tornar a la reutilització de peces.

La 080 Barcelona Fashion ha acomiadat el seu primer dia amb una aposta per a la dona sensual i romàntica de la marca TCN.

TCN

TCN llança una mirada suau i emocional a un tipus de dona ressorgida de referències de la literatura i el cinema com les noies del film "Heartstone" o les germanes Lisbon de "Las vírgenes suicidas", de Jeffrey Eugenides.

Els dissenys anuncien l'arribada de l'estiu amb camises i vestits lleugers d'àmplia caiguda, tons sobretot pastís i jaquetes de lli clares que embolcallen la col·lecció en una atmosfera idíl·lica gairebé celestial.

Durant la setmana desfilaran marques i dissenyadors com Killing Weekend, Krizia Robustella o Lola Casademunt, i tindran lloc les diferents activitats paral·leles del vessant de negocis de la trobada com el 080 Investor Day, el Texmeeting by TEXFOR i el 'showroom'.

El certamen acabarà amb el tradicional lliurament de premis dijous que ve i posarà la nota final apostant pels joves talents amb la desfilada de divendres dels estudiants d'últim curs d'algunes escoles de moda de la ciutat.

ARXIVAT A:
Moda
Anar al contingut