Koke no té cap intenció, almenys de moment, de moure's de l'Atlètic (Foto: EFE)
Futbol

Koke descarta pràcticament la seva marxa de l'Atlètic de Madrid

Un dels grans objectius del Barça, especialment si Cesc deixa l'equip, és Koke. Però el migcampista de l'Atlètic de Madrid ha donat gairebé per tancada aquesta opció. "Jo estic molt bé on estic. Agraeixo molt que s'interessin per mi, però veig molt difícil que em convencin", va dir en una entrevista a la Cadena COPE.

Actualitzat

Un dels grans objectius del Barça, especialment si Cesc deixa l'equip, és Koke. Però el migcampista de l'Atlètic de Madrid ha donat gairebé per tancada aquesta opció. "Jo tinc contracte amb l'Atlètic de Madrid i estic molt bé on estic. Agraeixo molt que s'interessin per mi però veig molt difícil que em convencin", va dir en una entrevista a la Cadena COPE.

"Ara sembla que l'Atlètic s'hagi de vendre tot l'equip... és normal que passin aquestes coses perquè hem fet un any espectacular", ha dit Jorge Resurrección "Koke", de 22 anys.

També Enrique Cerezo, president de l'Atlètic de Madrid, ha tallat de soca-rel els rumors sobre una possible sortida de Koke: "És el nostre jugador franquícia. És un jugador nostre, del planter, i continuarà amb nosaltres. Que tothom ho sàpiga", va dir.

Si la clàusula de rescissió de 60 milions d'euros del jugador feien fins ara difícil l'operació, la poca predisposició del jugador la donen per gairebé impossible.

Anar al contingut