Actualitat blaugrana

Kluivert ja prepara amb els seus companys el partit de diumenge contra el Manchester

El Barça prepara a Filadèlfia l'últim partit de la gira nord-americana, diumenge contra el Manchester. Patrick Kluivert ja s'entrena amb l'equip, després d'aterrar dimecres a Washington. El davanter holandès podria jugar uns minuts diumenge contra el Manchester. Ronaldinho, en canvi, no es va poder entrenar ahir per una inflamació al dit gros del peu dret. Márquez es recupera de la lesió i podria estar a punt per jugar uns minuts diumenge.

Després de la victòria contra el Milan, el Barça continua la seva minigira per terres nord-americanes i ja prepara el pròxim partit, que serà contra el Manchester, diumenge. L'entrenador, Frank Rijkaard, ja podrà comptar amb Patrick Kluivert, que ahir a la matinada va arribar als Estats Units. Ahir mateix ja es va incorporar a la resta de l'equip que va viatjar de Washington a Filadèlfia, on es jugarà el pròxim partit. L'holandès va dir que té moltes ganes d'entrenar-se amb els seus companys. Per la seva banda, el president del club, Joan Laporta, va dir que Kluivert no serà sancionat. D'altra banda, el pròxim rival del Barça, el Manchester, està molt fort. Aquesta matinada ha derrotat el Juventus, per 4-1, en un amistós disputat als Estats Units.