Klay Thompson, Aaron Gordon i Joel Embiid (Reuters)
Klay Thompson, Aaron Gordon i Joel Embiid (Reuters)
Bàsquet

Klay Thompson, Aaron Gordon i Joel Embiid, els principals atractius de la Nit dels Concursos de l'All-Star de l'NBA

El 18 de febrer, en el marc del Cap de Setmana de les Estrelles de l'NBA, es disputen els concursos individuals. Klay Thompson al de triples, Aaron Gordon al d'esmaixades i Joel Embiid al d'habilitats garanteixen espectacle.

Actualitzat

L'NBA ha fet públic el nom dels jugadors que intentaran el dissabte 18 de febrer guanyar alguns dels concursos del Cap de Setmana de les Estrelles. El plat fort de la nit, el que tanca el programa, és el d'esmaixades. El campió de l'any passat, l'escorta del Minnesota Timberwolves Zach Lavine, no prendrà part. L'aler dels Orlando Magic Aaron Gordon parteix com a favorit, tot i que DeAndre Jordan (Los Angeles Clippers), Glenn Robinson III (Indiana Pacers) i Derrick Jones Jr (Phoenix Suns) intentaran donar la sorpresa.

Stephen Curry no participarà al concurs de triples, però si que ho farà el vigent campió, el seu company als Golden State Warriors Klay Thompson. Els altres aspirants al títol de millor triplista de l'NBA seran Eric Gordon (Houston Rockets), Kyrie Irving (Cleveland Cavaliers), Kyle Lowry (Toronto Raptors), Wesley Matthews (Dallas Mavericks), CJ McCollum (Portland Trail Blazers), Kemba Walker (Charlotte Hornets) i Nick Young (Los Angeles Lakers).

Al concurs d'habilitats l'NBA ha mantingut la innovació de l'any passat d'enfrontar un equip d'homes grans contra un altre de "baixets". El campió, el pivot del Wolves Karl-Anthony Towns, no hi serà, però l'espectacle està assegurat amb la participació del divertit pivot del Sixers de Filadèlfia Joel Embiid. Els altres tres homes alts que competiran son Anthony Davis (New Orleans Pelicans), DeMarcus Cousins (Sacramento Kings) i Kristaps Porzingis (New York Knicks). Al davant tindran un equip integrat per Isaiah Thomas (Boston Celtics), John Wall (Washington Wizards), Devin Booker (Phoenix Suns) i Gordon Hayward (Utah Jazz).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut