Feia anys que circulaven rumors sobre l'existència de la filla de Kim Jong-un (KCNA via Reuters)

Kim Ju-ae, l'amagada filla de Kim Jong-un que comença a aparèixer als actes oficials

S'especula sobre la possibilitat que se l'estigui preparant com a relleu en la dinastia Kim

RedaccióActualitzat

Kim Jong-un, el líder de Corea del Nord, ha tornat a aparèixer aquesta setmana en públic amb la seva filla. És la segona vegada en pocs dies que el dictador es mostra amb la noia, de la qual fins ara no s'havia pogut confirmar ni tan sols l'existència.

En l'anterior aparició, la setmana passada, Kim Jong-un i la seva filla van supervisar una prova del míssil balístic intercontinental (ICBM).

Kim Jong-un i la seva filla, la setmana passada, amb el míssil ICBM de fons(KCNA via Reuters)

Les imatges de la nova aparició de la nena han estat publicades per l'agència estatal de comunicació KCNA, que no ha donat cap més detall sobre la filla de Kim Jong-un.

De fet, la noia, Kim Ju-ae, no havia aparegut mai fins ara als mitjans nord-coreans. Que se la comenci a mostrar en públic ha fet especular sobre la possibilitat que se l'estigui preparant com a relleu en la dinastia que governa el país des dels anys 40 del segle passat.

Kim Jong-un i la seva filla saludant els militars de l'exèrcit nord-coreà (KCNA via Reuters)

Poca informació sobre la família de Kim Jong-un

Els mitjans estatals nord-coreans rarament difonen informacions sobre els familiars propers de la dinastia Kim, i el cas de la filla del dictador nord-coreà no és una excepció.

L'habitual hermetisme del règim sobre la vida personal del president arriba a l'extrem de no saber-se del cert quina és la seva edat exacta.

Pel que fa a la seva descendència, es creu que el líder nord-coreà i la seva dona, Ri Sol-ju, tenen tres fills, dues noies i un noi, nascuts entre 2010 i 2017, tot i que no hi ha gaires dades més sobre aquestes informacions.

 

ARXIVAT A:
Corea del Nord
Anar al contingut