Kim Jong-un supervisa una nova prova de llançament de míssils a Corea del Nord

Kim Jong-un supervisa una nova prova de llançament de míssils a Corea del Nord

El president nord-americà, Donald Trump, però, ha tret importància a aquestes proves militars

RedaccióActualitzat

Nou desafiament de Corea del Nord, amb un simulacre d'atac amb diversos components de míssils. L'agència oficial del règim informa que s'han fet exercicis militars per provar llançacoets múltiples de gran calibre i llarg abast, així com també assajos d'armes tàctiques teledirigides.

Aquesta prova armamentística arriba poques hores després del llançament, aquest dissabte, de diversos projectils de curt abast sobre el mar del Japó.

 

De moment, els caps de la diplomàcia dels Estats Units, Corea del Sud i el Japó han mantingut converses telefòniques per analitzar la situació.

El president nord-americà, Donald Trump, però, ha tret importància a aquestes proves militars. En un tuit, es declara convençut que Kim Jong-un no farà res per interferir en un futur acord:

 

La televisió estatal de Corea del Nord ha mostrat fotografies de Kim Jong-un supervisant les proves militars que ha fet el règim comunista en les últimes hores.

 

S'hi veu el dictador saludant els militars i seguint al detall el llançament de diversos projectils, que després de recórrer uns quants quilòmetres cauen al mar.

Els analistes interpreten que, amb aquests assajos, Corea del Nord vol pressionar la comunitat internacional perquè li aixequi les sancions econòmiques.

ARXIVAT A:
Corea del Nord
Anar al contingut