Curses de muntanya

Kilian Jornet comença el repte de coronar els cims més importants del món

Kilian Jornet ha començat aquest dissabte el repte més gran de la seva vida: coronar els cims més importants del món en un temps rècord, i acabant a l'Everest. El de Puigcerdà no ha pogut culminar en un primer intent l'ascensió de la primera fita, el Montblanc. Kilian Jornet reprendrà la marxa aquest diumenge.

Actualitzat
Kilian Jornet ha començat aquest dissabte el repte més gran de la seva vida: coronar els cims més importants del món en el temps més ràpid que s'hagi fet mai, i acabant a l'Everest. El de Puigcerdà no ha pogut culminar en un primer intent l'ascensió de la primera fita, el Montblanc. Kilian Jornet reprendrà la marxa aquest diumenge.

L'anomenat projecte ''Summits of my life" ha començat als Alps, amb la travessa al Montblanc, però no ha estat possible fer el cim perquè les altes temperatures aconsellaven esperar pel risc d'allau. Un fort vent que ha arribat als 70 km/h tampoc no hi ha ajudat gens ni mica. Jornet, que ha anat acompanyat de Stéphane Brosse, ja va haver de posposar el seu objectiu a principis de mes per culpa del mal temps.

En aquest primer repte, sortint des de Les Contamines, Kilian Jornet haurà de fer front a més de 20 h d'esforç entre esquí i alpinisme.

NOTÍCIES RELACIONADES
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut