Kevin Spacey ha comparegut al tribunal de Nantucket per la suposada agressió a un noi de 18 anys (Reuters)
Kevin Spacey ha comparegut al tribunal de Nantucket per la suposada agressió a un noi de 18 anys (Reuters)
Nantucket

Kevin Spacey es declara no culpable de l'agressió sexual a un noi de 18 anys

L'actor ha comparegut als tribunals i s'ha declarat no culpable a través dels seus advocats

Actualitzat

L'actor Kevin Spacey ha comparegut en un tribunal de Nantucket, Massachusetts, acusat formalment d'agressió sexual. L'intèrpret, de 59 anys i guanyador de dos Oscars, no ha parlat durant la sessió, en què s'ha declarat no culpable a través dels seus advocats.

El cas que ha arribat als tribunals és el de la presumpta agressió el 2016 a un noi de 18 anys, que treballava en un bar de Nantucket. La mare del noi, presentadora de televisió, va destapar els suposats fets.

 

El conegut actor de Hollywood arribant al tribunal (Reuters)

Segons la denúncia del jove, ell mateix va mentir sobre la seva edat, va dir que tenia 24 anys i va començar a parlar amb Spacey de manera amistosa.

El cambrer va explicat que Spacey li havia comprat begudes alcohòliques -ell no ho podia fer, perquè l'edat mínima són 21 anys.

Segons el seu relat, l'actor li va fer comentaris sexuals, va insistir perquè anés a casa d'ell i li va fer tocaments. El noi va publicar a la xarxa Snapchat i va enviar a la seva xicota un vídeo de part de la suposada agressió, que les autoritats van verificar.

Els advocats de Spacey mantenen que els vídeos demostren, en realitat, que Spacey és innocent perquè no s'hi menciona cap agressió sexual.

El tribunal ha fixat per al 4 de març la pròxima vista del cas i ha donat permís a Spacey per no assistir-hi.

Spacey ha comparegut davant del tribunal (Reuters)


Desenes de denúncies

La carrera de l'actor, que va guanyar l'Oscar per "Sospitosos habituals" i "American Beauty", es va ensorrar per l'allau de denúncies d'abusos i assetjament sexual.

Les denúncies van sortir a la llum en ple auge del moviment #Metoo, que va començar arran del cas Weinstein i ha servit perquè milers de dones d'arreu del món denunciessin assetjament.

Al desembre, Spacey va publicar un vídeo a YouTube en què no va fer referència al cas explícitament, però es defensava de les acusacions, amb l'estil d'interpertació de Frank Underwood, el protagonista de la popular sèrie "House of Cards", que, com altres produccions, va prescindir d'ell després de les denúncies.

Spacey va admetre un "comportament inadequat" en la denúncia de l'actor Anthony Rapp, a qui havia intentat seduir el 1986, quan Rapp tenia 14 anys.

ARXIVAT A:
Assetjament sexual CinemaAgressió sexual
Anar al contingut