Sitges

Kevin Costner aterra a Sitges amb la seva última pel·lícula, "La otra hija"

Sitges ha viscut aquest dilluns una nova jornada cinematogràfica mediàtica amb l'estrena de l'última pel·lícula protagonitzada per l'actor nord-americà Kevin Costner. "La otra hija", dirigida pel basc Luis Berdejo, s'estrena aquesta mateixa setmana als cinemes catalans.

Actualitzat
La cinta de Berdejo mostra l'aterridora història d'un escriptor d'èxit acabat de separar que es trasllada a viure a una casa solitaria i de com a partir d'aquell moment la seva filla, interpretada per l'actriu catalana Ivana Baquero, coneguda pel seu paper a "El laberinto del fauno", comença a canviar el seu comportament d'una manera radical.

A la pel·lícula també hi apareix Gattlin Griffith, el jove actor que es va fer popular arran del seu paper al film "El intercambio" dirigida per Clint Eastwood i protagonitzada per Angelina Jolie.

El director basc ja és un vell conegut del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges perquè l'any 2006 va guanyar el premi al millor curtmetratge amb "For(r)est in the Des(s)ert".

Aquest dilluns al vespre també es projecta la pel·lícula "14 days with Victor" de Román Parrado. La cinta explora els límits de l'art i s'endinsa en el terreny del dolor físic i psicològic.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut