Keira Knightley rebutja rodar escenes de sexe dirigides per homes
L'actriu britànica Keira Knightley durant una estrena a Londres el 2019 (Reuters/Henry Nicholls)

Keira Knightley rebutja rodar escenes de sexe dirigides per homes

L'actriu no està en contra dels nus, però deixa clar que no protagonitzarà escenes d'aquesta mena realitzades des d'una "mirada masculina"

RedaccióActualitzat

Des que va ser mare per primera vegada, el 2015, Keira Knightley inclou als contractes una clàusula per no aparèixer despullada a les pel·lícules. Ara ha deixat clar que no té una visió de "prohibició absoluta" davant els nus, però sí quan es fan sota una "mirada masculina".

En una conversa al podcast Chanel Connects, l'actriu ha anunciat que rebutja protagonitzar escenes de sexe dirigides per homes.

"No vull que sigui com aquestes escenes de sexe horribles on estàs oliosa i tothom gemega. No m'interessa fer això", ha afirmat la intèrpret anglesa.

 

Knightley diu, en canvi, que estaria "totalment disposada" a rodar una història sobra la maternitat i els canvis que experimenta el cos, "que és el teu, però ha canviat totalment de forma incomprensible". Això sí, sempre sota les ordres d'una dona, perquè aquest fenomen, afegeix, és una cosa que "només una dona entendria".

Keira Knightley rebutja rodar escenes de sexe dirigides per homes
Keira Knightley va ser mare del seu segon fill el 2019 (Reuters/Henry Nicholls)

L'actriu de "Pirates del Carib", "Love actually", "Anna Karenina" o "Orgull i prejudici" entén que de vegades una escena de sexe "pot quedar molt bé a la pel·lícula", però deixa clar que "només es necessita algú que sigui atractiu" i prefereix no ser ella. "Soc massa vanitosa i el cos ha tingut dos fills ara i preferiria no estar dreta despullada davant un grup d'homes", ha afirmat Knightley, de 35 anys, en una conversa amb la cineasta Lulu Wang.

ARXIVAT A:
FeminismeCinemaIgualtat de gènere
Anar al contingut