La cantant Katy Perry (EFE)
La cantant Katy Perry (EFE)
EUA

Katy Perry deixa la música per cuidar la seva salut mental

L'artista vol descansar i dedicar-se a la seva marca de sabates

RedaccióActualitzat

La cantant californiana Katy Perry deixa la música de manera temporal per descansar i cuidar la seva salut mental.

Perry ha assegurat en una entrevista a la revista "Footwear News" que ara per ara no té previst escriure el seu quart disc.

" He fet molta feina últimament en la meva salut mental, en el meu costat espiritual i emocional. He intentant trobar l'equilibri i no haver de sobrecarregar, simplement tractant de mantenir-me amb els peus a terra. La meva germana viu al meu costat. La meva família està orgullosa de mi però no em posen en un pedestal. El meu xicot, Orlando Bloom, és una gran àncora. Per alguna raó, tinc persones que són realment reals i em diuen coses quan estic a la lluna."

A l'agost va acabar la gira Witness i la cantant assegura que després de 10 anys de gires, té la sensació que ha arribat molt lluny, que ha aconseguit ser una estrella del pop i que ara vol descansar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

just in case you forgot im still on tour and tonight was show 100 #witnessthetour

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

 

Perry afegeix que ja no se sent com una cantant o una lletrista, sinó com una artista que no ha de demostrar res a ningú.

L'artista californiana va ser l'encarregada de l'espectacle de la Superbowl del 2015 que va superar els 115 milions d'espectadors.

 

La cantant té previst dedicar-se ara a la seva marca de sabates i a cuidar la seva salut mental, espiritual i emocional, diu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SPRING 👠 👠 👠 👠 👠 @katyperrycollections

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

 

Per cert, que una altra estrella del pop amb qui ha col·laborat Perry, Selena Gómez, també ha de deixar els escenaris de moment, però per qüestions de salut. Està ingressada en un psiquiàtric a causa d'una crisi emocional. La cantant, de 26 anys, té lupus i l'any passat es va haver de sotmetre a un trasplantament de ronyó, cosa que li va provocar problemes físics i emocionals.

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut