Berlín

Kate Moss perd les extensions de la seva cabellera després d'una nit de ball i alcohol

Nova sortida de to d'una de les protagonistes del paper cuixé en una època en què les grans estrelles ens tenen acostumats a saraus sonats. La model Kate Moss ha acabat la nit berlinesa amb menys cabell del que tenia quan hores abans l'havia començat. No ha estat tan radical com la cantant Britney Spears, que fa un temps es va rapar el cap. Simplement va perdre les extensions que lluïa després d'una nit de festa en què va trontollar més d'una vegada.

Actualitzat
Berlín ha estat l'últim escenari on s'ha pogut veure Kate Moss en acció. La controvertida model britànica tenia un compromís a la capital alemanya per presentar la nova fragància de la qual és imatge, "Velvet Hour". La cita era a la discoteca Watergate i es tractava d'un sopar de gala.

Després de menjar poc més que un espàrrec i una mica de garró, segons el diari "Bild", la model va estar ballant al club fins a quarts de dues de la matinada. Finalment, va haver de ser acompanyada a la sortida per dos guardaespatlles, i en el seu trajecte fins a la limusina va perdre les extensions que portava. El fotògraf John Farr se les va quedar com a record.

Entre les extravagàncies de Moss, el diari apunta que va rebutjar l'hotel on l'havia allotjat l'organització i va exigir que la traslladessin a l'exclusiu hotel Adlon, al costat de la cèntrica Porta de Brandenburg.
Anar al contingut