Futbol

Karanka: "No signem l'empat. Sortirem a guanyar"

Aitor Karanka, el segon de Mourinho, ha intentat treure transcendència al clàssic de dissabte i ha deixat clar que jugaran amb un 4-3-3 contra el Barça amb l'únic dubte de Benzema o Higuaín. Karanka ha atès els mitjans de comunicació davant la negativa a fer-ho del portuguès, com ha passat en altres ocasions. El tècnic basc ha afirmat que els tres punts contra el Barça "es guanyin o es perdin no canviaran res i tampoc la nostra filosofia de treball". A la llista de convocats, la novetat és Xabi Alonso, que torna a la llista després de complir un partit de sanció.

Actualitzat
L'ajudant de Mou no ha variat el seu discurs serè i segur, tot i que el partit contra el Barça podria marcar un punt d'inflexió en el futur de la Lliga, ja que els blaugrana són l'únic rival directe en la lluita pel títol. Tenint en compte que l'equip blanc parteix amb un avantatge de 3 punts, i un partit menys jugat, un empat els podria anar bé. Però Karanka es mostra molt ambiciós: "No signem l'empat .Tots els partits es plantegen per guanyar. La millor prova d'això és el de dimecres a la Champions, en què vam sortir a buscar la victòria tot i estar ja classificats com a primers de grup. Sortirem a buscar els tres punts com sortim per tots els altres. A més, sabem que l'equip tindrà el suport en tot moment del Bernabéu".

Karanka no veu decisiu el clàssic

Això sí, Karanka prefereix no donar una gran transcendència al matx: "els tres punts de demà no canviaran res, ni la Lliga, ni la nostra forma de treballar. L'equip està equilibrat i aquest partit no el farà canviar". El segon de Mou també ha deixat caure en la seva compareixença que continuaran fidels al seu sistema tàctic, el 4-3-3, amb Cristiano i Di María de titulars i que l'únic dubte és saber l'home que farà de davanter centre, un lloc que es disputaran Benzema i Higuaín.

El central portuguès Carvalho és l'única baixa per lesió de la llista donada per Mourinho, que ha citat tota la plantilla, 23 jugadors en total, entre ells, Jesús Fernández, porter del filial. Per tant, de cara al partit n'haurà de prescindir de cinc. Els jugadors quedaran concentrats aquesta nit en un hotel de la capital espanyola.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut