Futbol

Kaká passa la revisió mèdica amb el Madrid durant la seva concentració al Brasil

Ja fa dies que s'especula amb el fitxatge de Kaká per part del Reial Madrid i sembla que cada dia hi ha més indicis perquè aquest rumor es faci realitat. Més enllà de les notícies publicades als diversos mitjans, aquest diumenge s'ha sabut que el cap dels serveis mèdics del club blanc, Juan Carlos Hernández, ha viatjat fins al Brasil per sotmetre el per ara jugador del Milan a les pertinents revisions mèdiques. El traspàs del migcampista es podria anunciar oficialment la pròxima setmana.

Actualitzat
El metge s'ha desplaçat fins a Recife, ciutat brasilera on està concentrada la selecció "canarinha", per realitzar la revisió mèdica a Kaká abans de formalitzar el seu fitxatge pel Reial Madrid. Segons assegura el portal Globoesporte, el jugador ha rebut l'autorització de la federació brasilera per sotmetre's a les anàlisis pertinents en el formalisme que precedeix la signatura del contracte.

Tot fa pensar que el traspàs de l'encara jugador del Milan podria fer-se oficial després que el Brasil disputi contra el Paraguai el seu partit de classificació pel Mundial 2010. Segons sembla, el Madrid abonaria al club italià 65 milions d'euros.
Anar al contingut