Brasil

Kaká ja és oficialment jugador del Reial Madrid

Kaká ja és jugador del Reial Madrid. El jugador en persona ho ha confirmat aquesta matinada des del Brasil, on està concentrat amb la seva selecció. Als 27 anys, Kaká ha firmat un contracte per 6 temporades i la seva arribada al Reial Madrid ha estat possible després que Florentino Pérez s'hagi decidit a pagar gairebé 68 milions d'euros per ell. L'havia promès Ramón Calderón però ha estat Pérez qui l'ha fitxat a cop de talonari.

Actualitzat
Kaká ja ha pronunciat les primeres paraules com a jugador del Reial Madrid. El brasiler ha valorat aquesta matinada el seu fitxatge pel club blanc, considerant que "serà un impuls important per continuar mantenint un nivell alt en la meva carrera".

Amb el pagament gairebé de 68 milions d'euros, Florentino Pérez dóna el tret de sortida a la segona etapa del Madrid "galàctic". Ha estat un fitxatge multimilionari a llarg termini, de 6 temporades, que s'ha tancat després que el jugador passés la revisió mèdica mentre estava concentrat amb la selecció brasilera. Kaká, el somni de Calderón que ha fet realitat Pérez, serà presentat a partir del 30 de juny.

Una promesa que ha trigat a fer-se realitat

Després de tantes promeses, els aficionats del Reial Madrid ja l'havien exigit a crits. Tant, que algun cop havien fet avergonyir l'home que tants cops havia promès l'arribada del brasiler, Ramón Calderón. El cop que havia estat més a prop del Madrid va ser a l'aeroport de Moscou, el 2007, quan van coincidir Milan i Madrid en un torneig d'estiu, i Kaká es va equivocar d'autocar i es va enfilar al dels directius blancs. Sempre, però, acabava renovant pel Milan.

Ara té 27 anys, i arribarà al Reial Madrid dos anys després del seu millor moment. Fitxat pel Milan el 2003 procedent del São Paulo, per 8 milions i mig d'euros, Kaká es va endur, el 2007, la Pilota d'Or, el trofeu de jugador de l'any FifPro, i el Fifa World Player.

En el seu palmarès, una Lliga i una Supercopa a Itàlia, una Lliga de Campions, dues Supercopes d'Europa, un Mundial, una Copa Confederacions i un Mundial de clubs.

Des de l'any 2007, però, ja no ha tornat a guanyar cap títol. Això sí, els seus peus figuren al passeig de la fama de l'estadi de Maracanã. L'any passat, els seguidors del Milan l'aplaudien des del carrer quan va decidir renovar per l'equip italià. Ell, des del balcó, els saludava, amb una samarreta blanca.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut