Eduard Pujol en una imatge d'arxiu (ACN)
Eduard Pujol en una imatge d'arxiu (ACN)
Barcelona

JxCat té pla per investir Puigdemont: "Només faltaria que no n'hi hagués"

Eduard Pujol insisteix que es pot investir Puigdemont i demana a Esquerra negociacions discretes

RedaccióActualitzat

El portaveu adjunt del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, assegura que sí que tenen un pla per poder investir Carles Puigdemont i que el faran arribar a Esquerra.

"Hi ha pla. Evidentment que hi ha pla. Només faltaria que a hores d'ara no n'hi hagués. Nosaltres, però, la concreció i el debat d'aquest pla amb els que seran els nostres socis del govern no els farem públics."

Així és com ha contestat a la número dos dels republicans, Marta Rovira, que aquest dijous demanava a Junts per Catalunya que els faci saber quina fórmula hi ha per garantir una investidura efectiva de Puigdemont. Són declaracions d'Eduard Pujol a Ràdio 4.

Pel que fa a la proposta de Junqueras de tirar endavant una investidura simbòlica de Puigdemont, Pujol, que ha rebutjat la convocatòria de noves eleccions, ha dit això:

"És bo que ERC tingui interès a resoldre la investidura i a tancar els detalls que pugui haver-hi sobre el nou pla de govern. Significa que hi ha tot l'interès del món a tirar endavant."

Però tot seguit ha defensat que amb el reglament del Parlament en mà es pot fer la investidura de Puigdemont.

"Ens estem acostumant a comprar relats d'excepcionalitat de coses que no poden ser, però el temps ens demostra que són possibles. Seria una insensatesa renunciar a allò que es pot fer."

ARXIVAT A:
Procés catalàInvestiduraArticle 155
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut