Elsa Artadi presenta la imatge i el logotip de JxCat
Elsa Artadi presenta la imatge i el logotip de JxCat

JxCat presenta el logo Junts per preparar el nou partit que impulsa Puigdemont

JxCat farà un congrés telemàtic del 25 de juliol al 3 d'octubre

RedaccióActualitzat

Junts és el nom amb què s'ha presentat el nou logo i el congrés fundacional del partit que impulsa Carles Puigdemont. Elsa Artadi i Marta Madrenas han mostrat la nova imatge del partit i han anunciat que el congrés fundacional es farà de manera telemàtica, a partir del 25 de juliol.

El congrés començarà el dia 25 de juliol i s'allargarà fins al 3 d'octubre. Durant aquests mesos s'anirà perfilant la ponència política i estratègica, i s'anirà definint l'estructura interna i la direcció del nou partit.

 

Elsa Artadi presenta la imatge i el logotip de JxCAT
Elsa Artadi presenta la imatge i el logotip de JxCat

L'objectiu del partit és que sigui transversal, i aculli sensibilitats polítiques diferents. Junts per Catalunya espera arribar a un acord amb el PDeCAT aquest setmana, però, de moment, es permetrà la doble militància amb el PDeCAT. No queda tan clar, però, si es podrà mantenir un cop s'hagin afiliat al nou partit. L'alcaldessa de Girona i diputada, Marta Madrenas, ha explicat que qüestions com aquesta s'hauran de resoldre més endavant, un cop començat el congrés.

"Molts dels dubtes que ens plantegeu no els podem resoldre nosaltres, perquè s'haurà d'acordar entre tots plegats"

 


El PDeCAT es podria presentar en solitari

El PDeCAT està disposat a concórrer a les eleccions en solitari i assegura que té una bossa d'associats que estan disposats a fer-ho. Ho ha dit el portaveu, Marc Solsona, en una entrevista a l'Agència Catalana de Notícies.

Solsona també ha afirmat que els drets electorals de Junts per Catalunya els té el PDeCAT. Sobre aquesta qüestió hi ha una dispusta amb l'entorn del president Puigdemont, que fa uns dies van fer un moviment de canvi de noms que els donaria la propietat del nom.

ARXIVAT A:
PDeCATJxCatProcés catalàCarles Puigdemont
Anar al contingut