Imatge del judici a l'Audiència de Lleida (ACN)
Lleida

Jutgen l'home de Guissona acusat d'agredir sexualment la fillastra durant 9 anys

La víctima ha declarat a l'Audiència de Lleida que, "quan era a casa, sentia que era a l'infern"

RedaccióActualitzat

"Quan passava la porta de casa, sentia que era a l'infern. Sentia que m'alliberava quan anava a l'institut, quan anava a estudiar". Això ha declarat, a l'Audiència de Lleida, la noia de Guissona (Segarra) que va denunciar el seu padrastre per haver-la agredit sexualment durant nou anys, des que en tenia vuit.

Ell ho ha negat i només ha respost a les preguntes del seu advocat.

La Fiscalia demana tretze anys i mig de presó per a l'home, de 44 anys, per un delicte d'agressió sexual continuada, deu anys de llibertat vigilada i el pagament a la víctima de 10.000 euros.

Les psicòlogues de l'equip d'atenció a la víctima (EATAV) que han atès la noia consideren el testimoni "creïble", amb un relat "coherent" i "sense contradiccions". Ha declarat, protegida per una mampara, que les agressions van començar amb tocaments i van arribar a les violacions.

La jove, que ara té 24 anys, va denunciar el padrastre davant dels Mossos quan en tenia 21. Ha explicat que ho va fer per consell d'una doctora i per por que ell fes a una de les seves germanes el mateix que li va fer a ella. També ha declarat que, quan tenia 10 anys, li va parlar dels tocaments a la seva mare, que no la va creure i que se sentia "desprotegida".

La mare i una germana han declarat a l'Audiència de Lleida que, quan convivien amb l'acusat, era una persona molt agressiva, que les insultava, les pegava i que li tenien "por".

ARXIVAT A:
Agressió sexual
Anar al contingut