Cornellà de Llobregat

Justo Molinero defensa el dret a decidir en un acte a favor de la consulta independentista a Cornellà

El popular locutor de ràdio Justo Molinero, creador de l'emissora TeleTaxi, ha defensat aquest divendres la participació en la consulta sobre la independència que se celebrarà el proper 20 de juny a Cornellà. En un acte al barri de Sant Ildefons en què han participat un centenar de persones, Molinero ha reclamat "tenir el dret a decidir" i s'ha queixat que els estan "prenent el pèl amb l'Estatut", i ho fan perquè van "anar a votar tres i mig". Pel comunicador, que demana una participació alta a les consultes, si la Constitució impedeix fer una consulta vinculant, aleshores cal canviar el text constitucional.

Actualitzat
El locutor no fa campanya per cap opció de vot, però defensa el dret dels catalans a decidir sobre el seu futur polític.

"Aquests barris són el que són per la gent que vam venir-hi, aquí hem tingut els nostres fills i els hem educat en democràcia i en llibertat, i això mateix és el que volem per als nostres fills: que el dia de demà ells també puguin decidir", ha reclamat Molinero en l'acte.

La plataforma Cornellà Decideix compta de moment amb només tres col·legis electorals i considera que en necessita setze per poder dur a terme la consulta. En la consulta del 20 de juny, uns 74.000 ciutadans estan cridats a les urnes. De moment, el consistori no ha cedit cap equipament municipal.

Anar al contingut