Justin Bieber amb un barret blanc i ulleres de sol durant un concert
Imatge d'arxiu de Justin Bieber en un concert a Londres l'11 de desembre del 2021 (Europa Press/Matt Crossick)

Justin Bieber cancel·la definitivament el concert a Barcelona

El cantant ha anul·lat tota la seva gira europea de "Justice World Tour" i, per tant, la decisió també inclou els concerts de Barcelona i Madrid

Actualitzat

Justin Bieber no actuarà, definitivament, a Barcelona. L'octubre passat, el cantant canadenc ja va anunciar que ajornava els següents concerts a causa dels problemes de salut. Ara, però, ha cancel·lat tota la gira europea de "Justice World Tour" i, de moment, no visitarà la capital catalana.

L'artista encara no s'ha pronunciat a les seves xarxes socials, però els assistents han estat informats mitjançant un correu electrònic de la promotora del concert en què se'ls ha facilitat la informació necessària per a la devolució de les entrades.

L'estiu passat, el cantant va comunicar que té la síndrome de Ramsay Hunt, que li provoca paràlisi facial. A causa de la malaltia, a la tardor Bieber ja va decidir ajornar primer els concerts als Estats Units i després tots els concerts previstos per als següents quatre mesos. Entre altres, hi havia els espectacles a Barcelona i Madrid. En aquell moment, es va avisar els espectadors que conservessin les entrades, ja que seguirien sent vàlides per a la nova data.

Aquest dimecres, però, l'equip de management de Justin Bieber s'ha posat en contacte amb la promotora del concert a Espanya, Doctor Music, per comunicar la nova decisió i anul·lar, així, tota la gira europea.

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut