Justin Bieber durant un concert
Justin Bieber tenia previstos encara 70 concerts arreu del món (Europa Press)

Justin Bieber atura la gira per problemes de salut: "Estic exhaust"

El cantant canadenc pateix la síndrome de Ramsay Hunt, que provoca paràlisi a la cara, i ja va endarrerir la gira nord-americana pel mateix motiu

Redacció/AgènciesActualitzat

Justin Bieber no continuarà amb la seva gira "Justice World Tour" per una recaiguda en els problemes de salut que té relacionats amb la síndrome de Ramsay Hunt, que paralitza part de la cara i que li van diagnosticar abans de l'estiu.

El cantant canadenc ho ha anunciat a través de les xarxes socials: "A principis d'aquest any, vaig fer pública la meva batalla amb la síndrome de Ramsay Hunt, que feia que la meva cara estigués parcialment paralitzada".

Afegeix que ha de fer una pausa perquè la seva salut és "prioritària en aquests moments":

Justin Bieber ha fet sis concerts a Europa i aquest mateix dilluns va actuar al festival brasiler Rock in Rio. Segons explica, va acabar l'actuació "exhaust" i es va adonar que li calia aturar-se.

"Estaré bé, però necessito temps per descansar i millorar", assegura Bieber. "Em sento molt orgullós de portar aquest espectacle i el nostre missatge de justícia al món", conclou en el missatge.

 

Estava previst que Justin Bieber continués la gira per altres escenaris d'Amèrica del Sud, Àsia i Austràlia, per tornar a Europa, on tancava el tour el març de l'any que ve. En total, 70 concerts que no està clar si es reprogramaran o si quedaran cancel·lats de forma definitiva.

El de Barcelona, previst a finals de gener, per ara manté la data. Segons un comunicat de la productora que l'organitza, "no hi ha cap indicació per part de l'artista" que la gira europea se suspengui:

Bieber ja va posposar els concerts de la gira nord-americana a la causa de la paràlisi facial. "Com podeu veure, aquest ull no parpelleja. No puc somriure en aquest costat de la cara. Aquesta fossa nasal no es mou. Tinc una paràlisi total en aquest costat de la meva cara", va explicar al juny en un vídeo a les seves xarxes.

 

La síndrome de Ramsay Hunt està provocada per la infecció d'un virus, que afecta un nervi proper a l'oïda i provoca irritació i paràlisi de part de la cara.

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut