Bieber, en el Jingle Bell Ball Music de Londres (Europa Press/Matt Crossick)
Bieber, en el Jingle Bell Ball Music de Londres (Europa Press/Matt Crossick)

Justin Bieber atura la gira i ajorna els concerts de Barcelona i Madrid

Les entrades continuaran sent vàlides per a les noves dates de la gira Justice World Tour, segons ha informat la promotora Doctor Music

Justin Bieber no actuarà a Barcelona. El cantant canadenc ha cancel·lat els concerts de la gira Justice World Tour previstos per als pròxims quatre mesos, entre els quals hi ha els que havia de fer a Barcelona i Madrid el gener de l'any vinent. En total, s'han cancel·lat 28 actuacions a Àsia i Europa.

El cantant té la síndrome de Ramsay Hunt, que li provoca paràlisi facial i l'ha obligat a modificar la gira.

La promotora Doctor Music ha explicat que les entrades continuaran sent vàlides per a les noves dates dels concerts. Les noves dates encara no se saben.


La gira Justice World Tour havia de començar a principis de 2020 però va haver-se d'ajornar a causa de la pandèmia del coronavirus. En un primer moment, el cantant canadenc va anunciar que es faria el 2021 i també va haver d'ajornar-se per la situació sanitària.

Finalment, la gira es va posar en marxa el febrer d'aquest any, però al juny va anunciar que posposava els concerts de la seva gira nord-americana pels problemes de salut derivats de la síndrome de Ramsay Hunt.

Després d'haver reprès els concerts a Europa a finals de juliol, a principis de setembre Bieber va avançar que aturava la gira per problemes de salut. Bieber va dir que estava "exhaust" i necessitava "temps per descansar i millorar".

Justin Bieber, durant un concert a Londres el desembre de l'any passat
Justin Bieber durant un concert a Londres el desembre de l'any passat (Europa Press/Matt Crossick)
ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut