El cantant canadenc Justin Bieber. (Foto: Reuters)
El cantant canadenc Justin Bieber. (Foto: Reuters)
Washington

Justin Bieber anuncia a Twitter que es retira

Ho ha anunciat en el seu compte de Twitter. L'ídol juvenil també ha carregat contra els mitjans de comunicació en una altra piulada en què es queixa que parlen molt d'ell i que menteixen. El cantant afegeix que els mitjans busquen el seu fracàs.

RedaccióActualitzat

El cantant canadenc Justin Bieber ha anunciat al seu Twitter que es retira. L'ídol juvenil també ha carregat contra els mitjans de comunicació en una altra piulada en què es queixa que parlen molt d'ell i que menteixen. El cantant afegeix que els mitjans busquen el seu fracàs.


L'anunci arriba després d'haver-se publicat que el van expulsar d'un hotel a l'Argentina per mal comportament, però també amb l'estrena d'una pel·lícula sobre ell, molt esperada pels seus seguidors. El temps dirà si es tracta d'una retirada definitiva o d'una simple estratègia comercial.

Una carrera amb l'embrió a internet

El jove cantant canadenc Justin Bieber, de 19 anys, va començar la carrera a partir d'internet. Amb els pares separats, Bieber va viure amb la mare a la població de Stratford, a Ontario, al Canadà. Amb només 13 anys, la seva mare l'ajudava a penjar vídeos d'ell cantant a YouTube. Va ser llavors quan el seu mànager actual el va trobar.

Amb 15 anys, Bieber va gravar el primer èxit mediàtic, "My world", i va aconseguir el Disc d'Or als Estats Units en només un mes. Actualment ja té quatre àlbums, amb els quals també ha aconseguit diversos discos de platí i d'or en països com els Estats Units, Espanya i el Canadà.

L'aspecte, un pentinat únic, una cara de nen i les lletres de la seva música pop amb influències de Justin Timberlake o Usher són alguns dels ingredients que expliquen l'èxit d'aquest cantant, que ha aconseguit atrapar tants adolescents.

Anar al contingut