Tarragona

Junqueras vol que, "si s'ha de consultar" sobre BCN World, pugui votar tot Catalunya

Esquerra aposta per un BCN World més sostenible que el projecte anterior, que doni prioritat al turisme familiar

Actualitzat

Esquerra Republicana aposta per repensar BCN World, per tal que sigui més sostenible que el projecte anterior, que doni prioritat al turisme familiar i de convencions. El president dels republicans, i vicepresident econòmic del govern, Oriol Junqueras, ha reconegut que el projecte inicial va ser un error i se n'ha de fer un altre completament diferent. Junqueras, però, creu que no s'ha de menysprear l'oferta de l'empresa "Hard Rock Cafe" d'invertir 2.500 milions d'euros.

Una consulta "al conjunt de Catalunya"

En cas que s'acabi celebrant una consulta, com va defensar aquest dimarts el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, l'opinió del republicans és que s'hauria de fer a tot Catalunya:

"Si s'ha de consultar la població, ens sembla que s'ha de consultar al conjunt de Catalunya, atès l'impacte que una decisió d'aquest tipus pot tenir per al conjunt del model turístic i econòmic del nostre país"

Aquesta proposta de Junqueras difereix de la que aquest mateix dimecres es feia des de Presidència, que apostava per circumscriure una hipotètica consulta al territori afectat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut