El Tribunal de Luxemburg desestima que Junqueras exerceixi d'eurodiputat mentre es resol el seu cas
Junqueras, fa uns dies, sortint de la comissió del Parlament que investiga el 155 (ACN)

Junqueras serà professor del Campus de Manresa de la Universitat de Vic

Sortirà de la presó tres dies a la setmana durant sis hores, en aplicació de l'article 100.2 del reglament penitenciari

RedaccióActualitzat

Oriol Junqueras treballarà, a partir de les pròximes setmanes, al Campus Manresa de la Universitat de Vic-Universitat de la Catalunya Central.

El centre ha acceptat la proposta per l'experiència acadèmica i la vàlua com a professor de Junqueras, que és llicenciat en Història Moderna i Contemporània i doctor en Història del Pensament Econòmic.

Impartirà docència dins de l'estructura de formació contínua de curta durada a la Universitat.  

Tant Junqueras com Romeva podran sortir de la presó tres dies a la setmana durant sis hores, en aplicació de l'article 100.2 del reglament penitenciari.

Els exconsellers Josep Rull i Jordi Turull són els dos únics condemnats del procés als quals no s'ha aplicat el 100.2 del reglament penitenciari.

Quim Forn surt cinc dies a la setmana, 12 hores i mitja, per anar a treballar; l'exconsellera Dolors Bassa surt tres dies durant vuit hores per tenir cura d'un familiar; i l'expresident de l'ANC i exdiputat de JxCat Jordi Sànchez pot sortir tres dies 11 hores per fer voluntariat.

L'expresidenta del Parlament Carme Forcadell pot sortir tres dies a la setmana durant nou hores per fer voluntariat i atendre un familiar; i el president d'Òmnium, Jordi Cuixart, surt 9 hores i mitja cinc dies a la setmana per treballar i fer voluntariat.

ARXIVAT A:
Oriol Junqueras
Anar al contingut