Barcelona

Junqueras ja assumeix la gestió sobre processos electorals

El Diari Oficial de la Generalitat publica el decret que deixa en mans del vicepresident l'organització de processos electorals

RedaccióActualitzat

El vicepresident Oriol Junqueras ja assumeix la gestió sobre processos electorals. El Diari Oficial de la Generalitat ha publicat aquest dimarts que el traspàs d'aquestes competències ja ha passat del Departament de Governació a la conselleria d'Economia. El decret modifica les competències de la conselleria d'Economia, ja que el president té la facultat de determinar el nombre, la denominació i l'àmbit de competències dels departaments.

El decret firmat pel president Puigdemont formalitza el que ja es va anunciar durant la roda de premsa de canvis de govern.

El govern reprèn així l'adquisició de les urnes en la primera reunió amb els tres nous consellers -Jordi Turull, Joaquim Forn i Clara Ponsatí-, que després que el concurs quedés desert s'haurà de fer a través d'un procediment negociat de compra directa. 

Turull, que a més és el nou protaveu d el'executiu, ha dit que donaran informació fins que la compra no estigui tancada:

En aquest estat d'assetjament que vivim en el moment, hem decidit que l'administració de la informació de temes tan importants la gestionarem nosaltres en el moment en què creguem que és millor per al servei de la causa i de l'objectiu.

Ha afegit que aquest assetjament es fa "per terra, per mar i per aire utilitzant armes polítiques i judicials convencionals i no convencionals".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut