Oriol Junqueras a la nova oficina
Oriol Junqueras a la nova oficina
Barcelona

Junqueras diu que la nova oficina de l'ATC "exemplifica" el desplegament de la hisenda pròpia

El vicepresident ha inaugurat aquest matí la primera de les quinze noves oficines amb què comptarà l'Agència Tributària de Catalunya, en aquest cas la que ha de donar servei a l'àrea del Besòs

RedaccióActualitzat

El vicepresident i conseller d'Economia i Hisenda de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha inaugurat aquest divendres la nova oficina de l'Agència Tributària de Catalunya, situada al carrer Joan d'Àustria 39-47, al barri del Poblenou de Barcelona.

En declaracions als mitjans de comunicació, el vicepresident ha destacat que la nova oficina de l'ATC "exemplifica" el desplegament territorial de la hisenda catalana.

L'Oficina Territorial al Barcelonès Nord és la primera de les quinze noves oficines amb què comptarà l'ATC arreu del territori i pretén donar servei a l'àrea del Besòs, donat que la seu central de l'agència s'ha desplaçat a la Zona Franca.

Aquests nous punts d'atenció i prestació de serveis al contribuent, que es posaran en funcionament durant els propers mesos, se sumaran a les quatre seus que actualment té l'agència a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

A partir de l'1 de setembre hi haurà 168 punts de gestió tributària, des d'on es recaptaran, per exemple, multes de trànsit impagades i els impostos propis i cedits.

Anar al contingut