Barcelona

Junqueras demana a Mas la convocatòria d'eleccions i ofereix negociar des d'avui mateix un govern de concentració

El líder d'Esquerra proposa a Artur Mas recuperar la confiança i treballar en un govern de concentració d'ampli espectre

RedaccióActualitzat

Oriol Junqueras demana a Artur Mas negociar des d'avui mateix un govern de concentració que avanci en el full de ruta cap a la independència i li reclama la convocatòria d'eleccions.

En un article publicat a "El Periódico" titulat "Som-hi, president!", el líder d'ERC es queixa que ha estat excessiu el temps que s'ha dedicat a debatre sobre la forma de presentar-se a unes eleccions anticipades. Per a Junqueras, això ha impedit prestar prou atenció a allò que és realment central: acordar totes les passes que s'han de fer per a la independència i consensuar el full de ruta del govern que ho farà:

"En el debat públic el qui i el com han passat per davant de l'acord sobre què hem de fer i quan ho hem de fer."

Junqueras proposa a Artur Mas recuperar la confiança i treballar plegats en la confecció d'un govern de concentració d'ampli espectre. En aquest govern, ERC hi vol aportar una sensibilitat social que és determinant, diu Junqueras, per gestionar un període en què a més de tenir la voluntat d'exercir la independència, caldrà donar resposta a les necessitats d'una societat que ha patit els estralls de la crisi.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut