Junqueras defensa que es rebaixin alguns impostos, sense concretar quins

El vicepresident econòmic n'ha parlat en unes jornades sobre la reforma dels impostos de patrimoni i successions que organitza la patronal Foment del Treball

RedaccióActualitzat

Oriol Junqueras defensa que, tenint en compte l'actual context econòmic català, "es rebaixin alguns impostos", però no els ha concretat. El vicepresident econòmic n'ha parlat en unes jornades sobre la reforma dels impostos de patrimoni i successions que organitza la patronal Foment del Treball.

El vicepresident ha insistit que "les bones dades de l'economia catalana permetrien una modificació d'alguns impostos" i ha afegit que "en l'actual context seria convenient reduir la pressió fiscal en determinades figures i determinats àmbits".  

El projecte de llei dels pressupostos del 2016 iniciarà el seu tràmit parlamentari aquest proper dimarts, després que el Consell Executiu del Govern els doni formalment el vistiplau. Junqueras calcula que a finals de juliol podrien quedar aprovats, si aconsegueixen el suport de la CUP.       

El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, i el vicepresident econòmic s'han trobat aquest migdia a Barcelona en el marc d'aquestes jornades. El ministre ha defensat les mesures del govern espanyol sobre el dèficit.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut