Junqueras, amb l'alcalde de Miami, Tomás Regalado (ACN)
Junqueras, amb l'alcalde de Miami, Tomás Regalado (ACN)
Miami

Junqueras defensa el referèndum en una reunió amb l'alcalde de Miami

A la reunió, hi ha participat també el cònsol espanyol a Miami, Cándido Creis, tot i que la delegació catalana no l'havia convidat

Actualitzat

El vicepresident del govern i conseller d'Economia, Oriol Junqueras, ha donat el tret de sortida al seu viatge als Estats Units amb una reunió amb l'alcalde de Miami, Tomás Regalado. Durant la trobada, Junqueras ha traçat les línies prioritàries de futur per a la Generalitat, tant en matèria econòmica com política, entre les quals hi ha el procés sobiranista.

"Hem explicat els objectius que tenim plantejats, que inclou fer el referèndum al setembre"

A la reunió, hi ha participat també el cònsol espanyol a Miami, Cándido Creis, tot i que la delegació catalana no l'havia convidat en aquesta trobada. En l'àmbit econòmic, l'objectiu és estrènyer lligams en sectors com l'aigua, el turisme i la salut.

Una altra qüestió que s'ha tractat és l'àmbit dels creuers. Regalado ha recordat que Barcelona és un dels destins preferents per als veïns de Miami. Per la seva banda, Junqueras ha apuntat que Catalunya està treballant per potenciar el port de Tarragona també per als creueristes.

Anar al contingut