Julio Manrique en una imatge d'arxiu.
Julio Manrique en una imatge d'arxiu.
Barcelona

Julio Manrique serà el nou director artístic del Teatre Romea a partir de la temporada 2011-2012

L'actor i director Julio Manrique serà el nou director artístic del Teatre Romea a partir de la temporada 2011-2012, segons ha fet públic la companyia Focus. Manrique és un dels valors més en alça del teatre català i és el responsable de muntatges d'èxit com "Coses que dèiem avui" o "American Buffalo".

Actualitzat
L'actor i director Julio Manrique serà el nou director artístic del Teatre Romea a partir de la temporada 2011-2012. El grup Focus, actual gestor del teatre, ho ha fet públic en un comunicat on es destaca que el consell de direcció ha pres la decisió atenent els inqüestionables mèrits presents i expectatives de futur que acompanyen l'artista.

Manrique substituirà Calixto Bieito al capdavant de la direcció del teatre. El contracte amb Manrique és per tres anys i inclou la direcció d'una obra.

Julio Manrique, de 37 anys, és llicenciat en Dret i és responsable d'alguns dels últims èxits del teatre català com ara "Coses que dèiem avui", o el muntatge "American Buffalo". La seva faceta més popular són les intervencions com a actor en sèries de TV3 com ara "Infidels", actualment en pantalla, o "Porca misèria".
Anar al contingut