Judit Carrera

Judit Carrera, la primera dona que dirigirà el CCCB

Substituirà Vicenç Villatoro a partir del setembre
Redacció Actualitzat
TEMA:
Art

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona ja té la seva primera directora. Judit Carrera prendrà el relleu de Vicenç Villatoro al setembre com a directora del CCCB, centre de pensament i cultura.

Llicenciada en Ciència Política i de l'Administració, Carrera té una llarga trajectòria en aquesta institució i actualment n'era la cap de Debats i Educació, on ha estat responsable de quatre grans projectes.

A més, és la directora del Premi Europeu de l'Espai Públic Urbà, un observatori de les ciutats europees en col·laboració amb els principals museus d'arquitectura d'Europa, i la cap de l'Arxiu CCCB.

Carrera és llicenciada en Ciència Política i de l'Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona, va obtenir un Diploma d'Estudis Avançats a l'Escola Doctoral de l'Institut d'Estudis de Ciències Polítiques de París.

A la capital francesa va treballar a l'oficina de prospectiva de la Unesco i posteriorment ho va fer al Centre Unesco de Catalunya, al Fòrum 2004 i al Departament de Relacions Internacionals de l'Ajuntament de Barcelona.

La nova directora ha estat elegida en un concurs públic amb un jurat internacional després que s'ha acabat el contracte de Villatoro.

ARXIVAT A:
Art
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut