Judici a l'acusada de llançar el seu nadó en un celobert a Gràcia: "No recordo res"
L'acusada d'assassinat s'enfronta a una pena de 24 anys de presó
Barcelona

Judici a l'acusada de llançar el seu nadó per un celobert a Gràcia: "No recordo res"

A l'Audiència de Barcelona ha començat el judici contra una dona de 20 anys que, el juny del 2018, hauria llançat des d'un cinquè pis el seu fill acabat de néixer

RedaccióActualitzat

El juny de l'any passat, els Mossos van trobar un nadó acabat de néixer en un celobert d'un bloc de pisos del districte de Gràcia de Barcelona. Aquest dilluns ha començat el judici contra la mare de la criatura, acusada d'assassinat. El fiscal demana 24 anys de presó.

La noia, que tenia 18 anys quan van passar els fets i havia amagat l'embaràs, ha dit no recordar res d'aquell dia ni dels dos últims anys:

"Jo, l'única cosa que recordo és entrar a la dutxa i a continuació veig els meus pares que em fan olorar colònia perquè despertés, perquè reaccionés. [...] No sé, sobretot des de la mort de la meva àvia, sempre he tingut la sensació que, moltes coses, jo feia algo i al cap de cinc minuts ja ni tan sols recordava el que acabava de fer."

Malgrat haver declarat no recordar res, l'acusada assumeix l'autoria dels fets. Ha declarat que tampoc recorda ni l'embaràs ni qui era el pare.

En el judici, que es fa a l'Audiència de Barcelona, l'advocat de la defensa assegura que va demostrar que la seva clienta té un trastorn psicològic que fa que no sigui conscient de les seves accions.


Un any i mig en presó preventiva

Els fets que es jutgen van passar el 12 de juny del 2018 en una finca del carrer Roger de Flor. Els Mossos, alertats per una veïna, van localitzar la criatura en un celobert encara amb el cordó umbilical.

Els fets van passar el juny del 2018 en un edifici del carrer Roger de Flor


Les autoritats no hi van poder fer res per salvar la vida de la nena llançada des d'un cinquè pis.

Al cap de dos dies de localitzar el cos de la criatura, els Mossos d'Esquadra van detenir la mare del nadó com a presumpta autora de l'assassinat del seu fill acabat de néixer.

La noia, que ara té 20 anys, ha passat un any i mig en presó preventiva.

ARXIVAT A:
JudicialPolicial
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut