Tomeu Amengual, el segon jubilat que ha fet vaga de fam per la llengua a les Illes.
Tomeu Amengual ha estat 16 dies en vaga de fam.
Palma

Jubilats per Mallorca posa fi a la vaga de fam contra la política lingüística del govern de Bauzá

L'associació Jubilats per Mallorca ha posat fi a la vaga de fam per la llengua. Tomeu Amengual ha abandonat la protesta que du a terme per contra la política lingüística del govern de José Ramón Bauzá, una protesta que l'ha fet estar setze dies sense menjar. Ell i el seu company Jaume Bonet han protagonitzat, en total, quaranta-dos dies de dejú per defensar el català.

RedaccióActualitzat
Tomeu Amengual, de 64 anys, va rellevar el seu company Jaume Bonet, que va fer vint-i-sis dies de vaga de fam pel català. Després de setze dies en vaga, tenia insomni i no aconseguia beure tota l'aigua que seria recomanable. Això ha fet que el seu estat de salut s'hagi deteriorat molt, i la junta executiva de Jubilats per Mallorca ha decidit aquest dimarts a la tarda demanar-li que no continuï el dejuni.

Amengual defensa que accions com aquestes, que s'han comentat a Twitter amb l'etiqueta #vagadefamperlallengua, són positives perquè la gent "entengui que no és qüestió d'abaixar la guàrdia" i que cal "estar sempre preparat per a la lluita".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut