Girona

Juanpe: "Hem de tenir més encert a les àrees"

El central del Girona ha explicat que han de millorar l'efectivitat a les dues àrees per revertir la situació a la classificació i començar a sumar victòries per allunyar-se del descens. Borja García, Stuani i Raúl Carnero s'han entrenat al marge per preparar la visita al Bernabéu

Actualitzat

El Girona afrontarà el pròxim partit de lliga contra el Reial Madrid en situació crítica. Els d'Eusebio Sacristán són a un sol punt del descens i la visita al Bernabéu no sembla l'escenari més propici per revertir la complicada situació que viuen. I és que sumen ja 10 jornades sense guanyar i al davant es trobaran amb un Madrid que passa per un moment especialment dolç.

En el retorn als entrenaments després de dos dies de festa, Borja García continua amb molèsties a la cicatriu de la lesió muscular que es va fer a la Copa i té molt complicat recuperar-se per a aquest partit, Stuani -per la seva banda- ha fet treball individualitzat perquè pateix una sobrecàrrega en un quàdriceps i Raúl Carnero, amb gastroenteritis, no s'ha pogut entrenar tampoc al costat dels companys.

Amb aquest panorama complicat, el central del Girona Juan Pedro Ramírez ha explicat que han de millorar l'efectivitat a les dues àrees per revertir la situació a la classificació i començar a sumar victòries per allunyar-se del descens.

"Veníem en una línia bastant fina de perdre o guanyar, últimament ens està donant per la derrota, però crec que hem de tenir més encert a les àrees. És veritat que estem encaixant, estem tenint molts penals en contra i ens fiquem molt a la nostra àrea. Aquesta és una de les coses a corregir que ens ha dit el míster i després, en atac, també, que al final no crear tantes ocasions com l'any passat també et passa factura i et fa endarrerir metres".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut