Juan Diego Botto durant l'entrega de premis de la Unión de Actores y Actrices
Cinema

Juan Diego Botto fa un pas més en la seva carrera i debuta com a director de cinema

S'estrena el tràiler d'"En los márgenes", la primera pel·lícula dirigida per l'actor hispanoargentí, que arribarà a la gran pantalla el 30 de setembre

Emili Casellas RàfolsActualitzat

L'actor hispanoargentí de 46 anys Juan Diego Botto debuta com a director cinematogràfic amb la pel·lícula "En los márgenes", un llargmetratge protagonitzat per Penélope Cruz i Luis Tosar, entre d'altres, i produït per la mateixa actriu espanyola i per Álvaro Longoria.

Botto ja havia dirigit l'any 2004 un fragment del film "¡Hay motivo!", però en aquesta ocasió debuta en solitari al capdavant d'una coproducció hispanobelga.

L'estrena a la gran pantalla està prevista per al 30 de setembre, tot i que abans passarà pel Festival de Venècia i pel Festival de Cinema de Sant Sebastià.

De moment ja s'han difós les primeres imatges d'un drama social sobre la família, l'amor i la solidaritat, en què tres personatges viuen tres històries relacionades entre si en el que serà un viatge a contrarellotge als marges d'una gran ciutat.


El propi Juan Diego Botto anunciava a través del seu perfil d'Instagram el passat mes de desembre que acabava el rodatge del que era la seva primera pel·lícula com a director.

 

 

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut