Tarragona

Josep Maria Andreu podria presentar avui la seva dimissió com a president del Nàstic

Si no hi ha cap canvi d'última hora, el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, presentarà avui la seva dimissió irrevocable davant del consell d'administració de l'entitat. Andreu hauria pres aquesta decisió per les desavinences amb l'alcalde de Tarragona, i el detonant haurien estat les declaracions que va fer dijous l'alcalde en què afirmava que perdre la categoria era un fracàs per al club. L'Ajuntament tarragoní és el màxim accionista del Nàstic. La crisi també ha tocat de ple els vestidors, en què alguns jugadors de l'equip ja es veuen a Segona.

Actualitzat
El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, plantejarà avui la seva dimissió al consell d'administració del club. La delicada situació de l'equip tarragoní en la Lliga, on és cuer, amb només nou punts en divuit partits, n'és un dels motius. Però la gota que ha fet vessar el got de la paciència de l'encara president han estat les fortes crítiques que fa uns dies va fer l'alcalde de Tarragona sobre la situació del club.

Josep Maria Andreu ja va estar a punt de dimitir al novembre passat, però, finalment, les discrepàncies en el consell del club per escollir un successor el van obligar a continuar. Ara, el president del Nàstic ha dit prou. Avui ho farà oficial en la reunió ordinària del consell d'administració, que haurà d'acceptar la seva renúncia.
Anar al contingut