Una imatge del cotxe calcinat (Josep Bou)

Josep Bou dubta de l'informe dels Mossos i presenta denúncia per l'incendi del seu cotxe

Assegura que ha rebut amenaces en els últims dies a Twitter i ho ha posat en mans de la Fiscalia

Actualitzat

Josep Bou, regidor del PP a Barcelona, ha presentat aquest dilluns a la tarda una denúncia als Mossos d'Esquadra perquè "s'investigui fins al final" l'incendi del seu vehicle.

També ha posat en coneixement de la Fiscalia Superior de Catalunya les suposades amenaces que ha rebut la darrera setmana, en què, segons el PP, s'advertia Bou que "vigilés" el cotxe.

La investigació que han dut a terme els Mossos ha conclòs que l'incendi es va produir a causa d'un problema mecànic, tal com ja com apuntava la Guàrdia Urbana aquest dissabte.


Bou posa en dubte els informes policials

El regidor sosté: "Tinc motius suficients per dubtar d'uns informes fets en menys de 24 hores i que no he vist." En un comunicat, Bou assegura que els últims dies ha rebut amenaces sobre possibles atacs al cotxe, que el vehicle havia passat una revisió i "estava en perfectes condicions" i que el cotxe havia rebut atacs en els últims mesos, "com ratllades, el trencament d'un far del cotxe i la punxada intencionada d'una roda".

"M'acaben de cremar el cotxe a Barcelona", aquest va ser el missatge que Bou va piular dissabte, donant per suposat que l'incendi va ser intencionat. Es tracta d'una versió que es contradiu amb els informes que ha elaborat la policia. Molts polítics li van mostrar suport a la xarxa i, de moment, cap d'ells, ni el mateix Bou, ha rectificat.

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, li va demanar aquest dilluns que es retractés, però la seva resposta ha estat contundent:

"Abans de demanar-me a mi alguna cosa, que ella dimiteixi com un gest cap als barcelonins per les seves imputacions per prevaricació i coaccions."

ARXIVAT A:
PPJosep BouAjuntament de Barcelona
Anar al contingut