Madrid

José Ignacio Wert, un sociòleg per al Ministeri d'Educació, Cultura i Esports

José Ignacio Wert, el nou ministre d'Educació, Cultura i Esports, és sociòleg i ha estat professor universitari a la Complutense i a l'Autónoma de Madrid. Políticamet, va ser diputat al Congrés pel Partit Demòcrata Popular (PDP) en la tercera legislatura. És autor de nombrosos articles, monografies i llibres sobre Sociologia Política i Sociologia de la Comunicació.

RedaccióActualitzat
Nascut el 1950 a Madrid, José Ignacio Wert és llicenciat en Dret per la Universitat Complutense i màster en Sociologia Política. L'any 1982 es va afiliar al Partit Demòcrata Popular, dins del qual va formar part de la comissió executiva Nacional, i l'any següent es va ser escollit regidor a Madrid.

Abans d'acabar la legislatura, va abandonar el consistori per presentar-se al Congrés dels Diputats per la circumscripció de la Corunya, en la coalició integrada pel PDP, Aliança Popular i Unidad Leonesista. Al cap d'un any, va renunciar a l'escó.

Ja fora de la política, entre el 1987 i el 2003 va ser president de l'institut privat dedicat a la investigació d'opinió i mercat Demoscopia. El 1994 va presidir l'empresa de medició d'audiències Sofres AM i també ha estat president d'ESOMAR, l'Associació Global d'Investigadors d'Opinió i Mercat i l'European Foundation for Quality Management.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut