Pla mitjà de Tamino, el primer artista a actuar al festival Secret Vida, a l'escenari Hispano Suiza, el 7 de desembre de 2018 (horitzontal).
Pla mitjà de Tamino, el primer artista a actuar al festival Secret Vida, a l'escenari Hispano Suiza, el 7 de desembre de 2018 (horitzontal).

José González, Tamino i Ferran Palau enceten el primer Secret Vida

ACN Sant Pere de Ribes.-El germà petit i més enigmàtic del festival Vida, el Secret Vida, ha arrencat aquest divendres a la tarda a la Finca Mas Solers amb una combinació de grans noms amb artistes per descobrir. Un de les grans apostes de la nit ha estat José González, que ha fet valdre el seu directe a la sala Hispano Suiza davant d'un públic entregat. El cantautor i guitarrista suec d'origen argentí ha pres el relleu de Ferran Palau, que just abans havia actuat a la sala Grace, i del jove compositor belga d'origen egipci i libanès Tamino, que ha presentat el seu àlbum de debut 'Habibi'.

Quan el presentador del programa 'Hoy empieza todo' de Radio3, Ángel Carmona, mestre de cerimònies de la nit, ha donat algunes pistes del primer cap de cartell de la nit el públic ha començat a corejar el seu nom, i és que malgrat que González ha visitat en diverses ocasions Catalunya, es guanya el públic a cada actuació. El cantautor ha fet ressonar alguns dels grans 'hits' de la seva carrera, entre els quals la particular adaptació de 'Teardrop' de l'àlbum 'Mezzanine' de Massive Attack. Veu i guitarra per encendre el foc El jove compositor belga d'origen egipci i libanès Tamino ha estat l'encarregat d'encetar el certamen amb el seu àlbum de debut 'Habibi'. Amb només 21 anys, el músic va passar d'actuar en cafeteries a formar part del cartell d'un dels festivals més grans de Bèlgica.El so absorbent de la veu de Tamino acompanyada de diverses guitarres han ressonat a una sala Hispano Suiza plena a vessar. Vinculat a la música des de petit, els seus pares li van posar Tamino en record al paper principal per a tenor a l'òpera 'La flauta màgica' de Mozart. El circuit del festival s'ha desplaçat després fins a la sala Grace, amb l'actuació del músic Ferran Palau. El compositor i cantant ha presentat peces del seu tercer disc en solitari, 'Blanc', que repeteix la fórmula que ha batejat com a 'pop metafísic'.

Anar al contingut