Pla general de dos persones retirant ferralla del costat del riu Noguera Pallaresa el 12 de març del 2019. (horitzontal)
Pla general de dos persones retirant ferralla del costat del riu Noguera Pallaresa el 12 de març del 2019. (horitzontal)

Jornada de neteja a la Noguera Pallaresa per millorar l'entorn i la seguretat en la pràctica del ràfting o piragüisme

ACN Sort.-L'Associació Doctor X i l'Associació Esportiva Pallars han organitzat, aquest dimarts, una jornada de neteja del riu Noguera Pallaresa, en el tram que va de Llavorsí fins a Sort. Es tracta d'una activitat que fan cada temporada per tenir un entorn cuidat i net però també per temes de seguretat de cara a les persones que practiquen esports d'aventura d'aigua com el piragüisme o el ràfting. En les campanyes anteriors es va retirar una tona de ferralla i en aquesta el volum de brossa serà similar. Els voluntaris s'han repartit en equips i han rastrejat les vores del riu. Amb bosses d'escombraries han retirat tots els plàstics, ampolles o llaunes que han localitzat i amb l'ajut de dues barques de ràfting han accedit a les zones més complicades.

En total han participat en aquesta activitat una cinquantena de voluntaris i han demanat més implicació de tots els usuaris del riu per mantenir-lo net i cuidat.

Anar al contingut