Moto GP

Jorge Lorenzo supera de nou Rossi i acaba els entrenaments de Sepang amb el tercer milllor temps

Jorge Lorenzo s'està adaptant a la perfecció a la categoria reina i en l'última jornada d'entrenaments a Sepang ha marcat el tercer millor temps. Abans, però, el mallorquí ha tingut una caiguda però n'ha sortit il·lès i després de descansar una mica ha tornat al volant de la Yamaha per acabar la sessió només per darrere d'un ressuscitat Nicky Hayden i de Casey Stoner. Valentino Rossi ha tornat a quedar per darrere de Lorenzo i només ha pogut ser sisè.

Actualitzat

Jorge Lorenzo comença a dominar la seva nova Yamaha com si fos la seva antiga Aprillia de dos i mig i està demostrant que -apurades de frenada incloses- la seva adaptació a les pesades motos de la categoria reina és rapidíssima. El mallorquí ha tornat a marcar el tercer millor temps en la sessió d'aquest dijous i ja es belluga entre els favorits.

El mallorquí ha tingut una caiguda durant els entrenaments, però afortunadament no s'ha fet mal i ha pogut reprendre la sessió. I quan ho ha fet, ha marcat un temps per sota els 2.01 només per darrere de Hayden i Stoner. El "noi de Kentucky" té la tasca de fer evolucionar l'Honda en absència de Pedrosa i sembla que el català no haurà de patir, perquè si continuar així el nord-americà farà  bé els deures. Stoner, amb la seva Ducati, ha estat segon. Rossi, en canvi, només ha pogut ser sisè.

Randy De Puniet, que durant els dos dies anteriors havia estat el més ràpid, ha caigut dos cops i ha acabat en una discreta onzena posició.  

Pedrosa ja està en marxa

I mentre això passava a Malàisia, a Barcelona Dani Pedrosa ha comparegut davant dels mitjans 24 hores després de ser operat de la fractura al segon metacarpià de la mà dreta. Tant el metge que l'ha operat com el mateix pilot s'han mostrat confiats de cara la recuperació i han expressat el seu ple convenciment en què no hi haurà problemes perquè el de Castellar comenci el Mundial en òptimes condicions.

Anar al contingut