Futbol

Jorge D'Alessandro no dubta que el Gimnàstic aconseguirà la salvació

El punt sumat la jornada passada enfront el Còrdova no va servir perquè el Nàstic sortís de la zona de descens i aquest serà el gran objectiu dels grana de cara als pròxims compromisos de Lliga. Els de Tarragona, de moment, hauran de guanyar un Girona que, precisament, també necessita els punts en un derbi que es preveu agònic. Malgrat tot, el tècnic del Nàstic Jorge D'Alessandro no dubta que els seus homes aconseguiran la salvació passi el que passi a Montilivi. "Queden -ha dit l'argentí- 25 partits al campionat i en necessito guanyar onze per salvar-me. Creguin-me que ho aconseguiré".

Actualitzat
Ningú dubta, ni el mateix D'Alessandro, del moment complicat que travessa el Nàstic. L'equip està enfonsat en la zona de descens de Segona i el club viu uns moments de desconcert en la seva cúpula directiva.

Sense canvis al Consell

I és que el consell d'administració del Nàstic havia de presentar dimarts al vespre la dimissió en bloc, però finalment no ha estat així. Els seus membres han decidit convocar una nova junta per al 13 de març. Aleshores, s'espera haver cobert una ampliació de capital d'un milió i mig d'euros que permeti a nous membres accedir al consell d'administració. Els papers dins de l'òrgan directiu de la Societat Anònima Esportiva del Nàstic són els mateixos encara que José María Fernández, a qui la resta de consellers no han acceptat la dimissió, ha sortit molt debilitat de la junta general en anunciar-se que Josep Maria Andreu serà l'encarregat de buscar els nous accionistes. El Nàstic necessita liquiditat per subsanar un deute acumulat de més de vuit milions d'euros.

En l'apartat esportiu, l'empresa és complicada però el primer que confia en les possibilitats dels grana és el seu tècnic. "Si perdem, adéu. Tornarem a casa -ha dit D'Alessandro- i continuarem treballant. Queden 25 partits al campionat i en necessito guanyar onze per salvar-me. Creguin-me que ho aconseguiré".

L'argentí també s'ha referit a la possibilitat que arribin reforços en el mercat d'hivern. L'entrenador espera que arribin sobretot davanters per millorar les prestacions dels actuals. "Si són més bons que els actuals, els nous fitxatges jugaran. Això no és una ONG. M'estimo bojament tot el que tinc però el futbol és així de cruel", ha reblat l'entrenador.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut