Jordi Sànchez estrena una web per difondre la seva situació a la presó

RedaccióActualitzat

Coincidint amb els vuit mesos del seu empresonament a Soto del Real, Jordi Sànchez ha obert una pàgina web que porta el seu nom, jordisanchezpicanyol.cat.

Des del web, el diputat de Junts per Catalunya vol difondre la seva situació. Sànchez ha inclòs un espai on repassa la seva biografia com a president de l'ANC o com a candidat a les eleccions del 21D.

També dedica un apartat als fets del 20 de setembre que van portar al seu empresonament preventiu per sedició. Entre altres, Sànchez explica els motius del jutge Llarena per mantenir-lo en presó:

"Segons el jutge soc indirectament responsable d'una violència que malgrat mai va existir diu que la vaig imaginar i assumir com inevitable. Sembla una broma però no ho és. És el que sustenta l'acusació de possible rebel·lió. Kafka no ho hauria imaginat millor."

Sànchez assegura que tot plegat és "la torna de l'1-O":

"Aquest procés judicial és la torna a l'1 d'octubre. És el càstig que els poders de l'estat espanyol ens apliquen per haver-nos atrevit a defensar el dret a decidir que és la manera singular que a Catalunya anomenem el dret d'autodeterminació."

El web també recull les cartes i els articles que Sànchez ha escrit des de la presó, així com les entrevistes que va concedir en llibertat i, per últim, el contacte per escriure'l a la presó de Soto del Real.

ARXIVAT A:
Govern empresonatProcés català
Anar al contingut