Jordi Sànchez ha pogut sortir de la presó amb un permís ordinari
Jordi Sànchez ha pogut sortir de la presó amb un permís ordinari

Jordi Sànchez, entre el públic, ovacionat al Concert de Sant Esteve al Palau de la Música

El líder independentista passa el Nadal a casa amb un permís penitenciari ordinari en haver complert una quarta part de la condemna

RedaccióActualitzat

Jordi Sànchez està passant el Nadal per primera vegada casa, amb un permís penitenciari ordinari en haver complert una quarta part de la condemna de 9 anys de presó en el judici del procés. Aquest dissabte ha assistit al Palau de la Música al tradicional Concert de Sant Esteve.

El concert s'ha acabat amb el públic a peu dret interpretant el "Cant de la senyera". En acabar la peça s'han sentit crits de "llibertat" i una ovació a Sànchez, que ha agraït l'homenatge des de la platea.

Sànchez també ha agraït amb un un tuit als Cors de l'Orfeó Català i al Cor de Cambra del Palau la seva estima a la cultura i el país.

 

Un concert marcat per la pandèmia

El Palau de la Música ha viscut un concert de Sant Esteve innovador i emotiu marcat per la pandèmia. Durant l'espectacle, que es repetirà aquest diumenge, s'ha reivindicat el paper essencial de la cultura en la societat.

La pandèmia ha obligat a apostar per un format alternatiu per poder esquivar les restriccions i encabir les actuacions de tots els cors de l'Orfeó. L'espectacle, presentat per l'actriu Sandra Monclús, ha comptat amb l'actuació en directe de l'Orfeó Català i amb vídeos enregistrats per a l'ocasió per part dels Cors de l'Escola Coral i del Cor de Cambra del Palau.

Per reivindicar el paper essencial de la cultura, la dansa, el videoart i la dramatúrgia també han estat protagonistes.

I amb el "Cant de la senyera" reivindicatiu s'ha tancat el concert.

ARXIVAT A:
Jordi SànchezJudici procésNadal
Anar al contingut