El pastisser Jordi Roca ha enviat un missatge vitalista per celebrar que ha recuperat la veu
El pastisser Jordi Roca ha enviat un missatge vitalista per celebrar que ha recuperat la veu

Jordi Roca recupera la veu: "Valoreu el que teniu, soc l'home més afortunat del món"

El petit dels germans Roca publica un vídeo en què explica l'alegria que sent i agraeix el suport que ha rebut per la distonia cervical que té

Actualitzat

Jordi Roca, un dels millors pastissers del món, ha compartit l'alegria que sent per haver recuperat la veu després d'haver hagut de viure durant anys pràcticament en silenci.

Ho ha fet en una publicació a Instagram, en què recorda que fa més de 8 anys que té una malaltia minoritària, la distonia cervical, que l'ha obligat a comunicar-se molt sovint amb un lleu xiuxiueig.

És una malaltia neurològica molt poc freqüent que va aparèixer de manera sobtada i el cuiner ho va viure amb pànic, tal com va relatar en un vídeo de La Marató de TV3 el 2019: "No podia controlar el cap, no podia abaixar-lo."

Jordi Roca explica ara:

"No sabeu l'alegria de poder fer aquest vídeo amb aquesta veu de locutor de ràdio a les 2 de la matinada. Vaig quedar totalment disfònic, vaig perdre la veu i ara he après a parlar sense esforç. Encara que sembli mentida, costa moltíssim reprendre el fil de la veu."

La publicació acumula milers de "m'agrada" i centenars de comentaris que celebren tornar-li a sentir la veu. Roca ha agraït el suport de "molta gent de manera desinteressada, començant per la meva família". 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordi Roca (@jordirocasan)


El petit dels Roca confia poder estar al 100% aviat i afegeix que, malgrat les millores en la rehabilitació, segueix amb mal i tensió muscular al coll.

El vídeo que ha compartit acaba de manera molt optimista: "El millor està per venir al Celler de Can Roca. Sembla un tòpic, però és veritat, i serà molt divertit."

I fa una reflexió final que és un cant d'amor a la vida:

"M'encanta l'equip, la feina, la gent que ens visita, estimo els meus germans, la família, la meva filla... No sé què més puc demanar. Avui soc l'home més afortunat del món. Valoreu la veu, valoreu el que teniu. Us envio una abraçada molt gran."

 

 

ARXIVAT A:
SalutGastronomia
Anar al contingut