Pesarrodona 20S
Jordi Pesarrodona amb nas de pallasso al costat d'un guàrdia civil

Jordi Pesarrodona es dona de baixa d'ERC: "Em sento orfe de representació"

Pesarrodona ha pres aquesta decisió després que ERC ha pactat amb Sánchez que s'abstindran el pròxim dimecres quan el president demani la sisena i última pròrroga de l'estat d'alarma

RedaccióActualitzat

Jordi Pesarrodona, que va ser regidor d'ERC de Sant Joan de Vilatorrada i que va ser imputat per delicte d'odi i resistència greu per fer-se una foto amb nas de pallasso al costat d'un guàrdia civil, s'ha donat de baixa d'ERC.

 

Pesarrodona ha pres aquesta decisió després que ERC ha pactat amb Sánchez que s'abstindran el pròxim dimecres quan el president demani la sisena i última pròrroga de l'estat d'alarma.

 

El regidor de Sant Joan de Vilatorrada Jordi Pesarrodona, a la sortida dels jutjats de Manresa amb un nas de pallasso (ACN)
L'exregidor de Sant Joan de Vilatorrada Jordi Pesarrodona a la sortida dels jutjats de Manresa amb un nas de pallasso (ACN)

 

En un fil a Twitter, Jordi Pesarrodona explica que avui per a ell és un dia trist perquè ha hagut de prendre la decisió de deixar la seva militància a causa dels últims esdeveniments polítics:

Pesarrodona explica que la decisió d'Esquerra l'ha portat a fer un pas mes i a donar-se de baixa de militància perquè "així no em sento presoner de decisions que no entenc".

 

També ha escrit que necessita sentir-se alliberat per passar a l'activisme de poble, per "salvar el poble". Acaba el fil agraint tots els anys "de lluita que hem compartit".

 

Jordi Pesarrodona durant la seva declaració al Suprem
Jordi Pesarrodona durant la seva declaració al Suprem
ARXIVAT A:
ERCPSOE
Anar al contingut