Julio Manrique i Míriam Iscla van defensar el text guanyador.
Julio Manrique i Míriam Iscla van defensar el text guanyador.
Girona

Jordi Oriol guanya el Torneig de Dramatúrgia del Festival Temporada Alta

El dramaturg s'ha imposat a l'altre finalista, Paco Mir, de Tricicle.

RedaccióActualitzat

El Torneig de Dramatúrgia Catalana del Festival Temporada Alta de Girona i Salt s'ha convertit en un fenomen que en cada edició ha anat guanyant més adeptes. Alguns dels textos que s'hi han llegit s'han acabat convertint en èxits teatrals a les cartelleres. Aquest és un dels factors que han fet guanyar atractiu al combat de dramaturgs creat per Jordi Casanovas.

La final d'aquesta edició va omplir la sala La Planeta novament i va reconèixer el text de Jordi Oriol, "Muda, muda". L'últim adversari que va deixar estès al ring abans de fer-ho va ser Paco Mir. El seu text, "I deien que plouria", el van defensar les púgils Mercè Comas i Àurea Márquez, però Julio Manrique i Míriam Iscla, amb els guants a punt, van convèncer el públic.

"Muda, muda" és un text que presenta en paral·lel dos matrimonis que parlen amb els seus fills adolescents sobre els canvis que comporta aquest moment vital.

Va ser així com, després de set sessions i de batre vuit rivals de diferents generacions, Jordi Oriol es va imposar com a guanyador del 3r Torneig de Dramatúrgia Catalana. Qui sap si aquest text, com per exemple "El crédit",  arribarà amb èxit a les cartelleres teatrals.
Anar al contingut